Detail info
Close

Svobodný pár/ SVOBODNAJA PARA

Svobodný pár/ SVOBODNAJA PARA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

1. března 2010 se v Praze uskuteční v rámci turné představení divadelní komedie SVOBODNAJA PARA(SVOBODNÝ PÁR), ve které hrají známí divadelní a filmoví herci. To je ten nejlepší dárek od mužů pro jejich milované ženy ku příležitosti Mezinárodního dne žen!
1.3.2010 v 19:00 hod., Praha, Divadlo Hybernia
Dario Fo, Franca Rame 
SVOBODNAJA PARA
Producent: Leonid Roberman
Hrají: Marija Aronova Boris Ščerbakov
Režie: Boris Milgram
Výtvarník: Boris Lysikov
Doba představení 1 hod. 40 min.
Činohra je představena v ruském jazyce.
Kdysi jeden muž nabídl své ženě, aby žili v manželství dle zákonů svobodného páru – bez vzájemných povinností a věrnosti v lásce, jen tak protože jedině tak je možné zachovat čestné a dlouhé manželské vztahy. Pravidla hry byly jednoduché a pohodlné – vše skutečné a pozemské patří jako vždy rodině a na straně druhé jej jen chvilkový odpočinek od tíživé pracovní všednosti. Nicméně časem se ukázalo, že manžel vůbec nepočítal s tím, že i žena má právo využít uzavřenou smlouvu a najít si milence ... Tento na první pohled banální příběh neodradil tak známého spisovatele, jakým je Dario Fo. Dramatik, jehož hry jsou hluboce spojeny s národním divadelní tradicí, s commedií dell'arte, ve které hraje důležitou roli improvizace, groteska, odmítnutí psychologismu a groteskní klauniáda – to vše změnilo každodenní rodinnou historii ve skutečnou komedii, plnou hlubšího významu. Jemný smysl pro humor a sebeironii přidělil Fo všem svým postavám, které koneckonců jsou také jen herci na jevišti, jehož jméno je život.
Informace v ruském jazyce najdete: www.gastroli.cz  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top