Detail info
Close

LOLITA (Rus)

LOLITA (Rus)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Po výročním koncertě v Kremlu je nové v nebývalé míře představení s názvem «Odna bol'šaja dlinnaja pesnia pro...» («Jedna velká dlouhá píseň o ...») v Německu a České republice! 27. října ve 19:00 v Praze, v hudebním divadle HYBERNIA (Nám. Republiky 4, Praha 1).
Tady se objeví brilantní sólový projekt realizovaný v duchu Královny Úžasu a věnovaný 45. výročí zpěvačky. Efektní a talentovaná Lolita je zajímavá nejen jako zpěváčka, ale také jako vynikající režisér - prolétává děje s textem a hudbou, dává písni dodatečné měření. Moderní hudba a hluboké texty jsou spojeny dohromady v rozeznatelné vizuální obrazy, velké scénografie, plus světlo a zvuk - to vše za právo děla tento projekt nejlepším sólovým programem poslední doby. «Odna bol'šaja dlinnaja pesnia pro...» («Jedna velká dlouhá píseň o ...») je patosný název, ale velmi přesně odráží podstatu: více než 1,5 hodiny Lolita zpívá téměř bez přestávky, a to i pauzy mezi písněmi jsou vyplňovaný recitativem, vokálem a melodramem. Program je vydržený v černobílém tónu a fantastické krásné černé šaty od Čapurina - je nepochybný šperk. Překvapující kostým-transformer zdobený tisíce krystalů Swarowski snadno promění úžasný dekoltáž do elegantní kapuci. V programu koncertu jsou skladby z posledního alba "Fetiš" — "Prošaj oružye", "Nikto ne vinovat", "M.M.T.", "Rasskažy kak...", "Belyj flag", "Ostalas nadežda", "Zacepi menia tak", "Nu čtož", "Ne kuri", a vaše oblíbené hity z předchozích alb, včetně z bestselleru roku 2007 — "Orientacija sever". Živý zpěv a podplatitelný upřímný tón, rozsáhlý koncertní program a úžas za který tak milují Lolitu - její show naprosto důstojné byt v éteru pod značkou "Superhvězda představuje..." Nenechte si ujít nezapomenutelný pohled!
Informace v ruštině je na webových stránkách: www.gastroli.cz  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top