Detail info
Close

CZECH JAZZ CONTEST 2012

CZECH JAZZ CONTEST 2012

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

REDUTA JAZZ CLUB
Národní 20, Praha 1

REDUTA JAZZ CLUB – PROGRAM

CZECH JAZZ CONTEST
letošním ročníkem navazuje na velmi úspěšnou mezinárodní soutěž Junior Jazz, pořádanou do roku 2009. Tato dnes již legendární soutěž měla v naší zemi třináctiletou tradici.
Mezi finalisty a vítěze předchozích ročníků patří kapely a interpreti, kteří se dnes mohou pyšnit úspěchy jak na české, tak i na mezinárodní hudební scéně (např. Quattro Formaggi (CZ), Biotone (PL), Mocca Malacco (CZ), Switch On Quintet (PL), Ring Trio (D), Karel Růžička jr. (CZ), Ondřej Štveráček (CZ) a mnoho dalších). Také porota se v průběhu let konání této soutěže může pochlubit řadou významných českých a zahraničních osobností z řad jazzové hudební scény. Zasedali do ní hudebníci takových jmen jako kontrabasista Elias Bailey (USA), klavírista a zpěvák Freddy Cole (USA), kytarista Randy Napoleon (USA).
Ani letošní ročník nebude v tomto ohledu výjimkou a do poroty usednou opět hudební osobnosti zvučných jmen. Czech Jazz Contest je jedinečné setkání mladých osobností českého jazzu, hudební projekt primárně určený pro mládež a studenty, avšak svými doprovodnými akcemi bude přitažlivý i pro širokou veřejnost.
Cílem akce je zviditelnění mladých českých kapel a rovněž přiblížení kvalitní jazzové hudby jejich vrstevníkům, a to atraktivní formou soutěže ve stylových prostorách Reduty.
Více informací ZDE.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top