Detail info
Close

Robert Mikulka: OPERA GALA - ITALSKÁ NOC

Robert Mikulka: OPERA GALA - ITALSKÁ NOC

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ROBERT MUKULKA
OPERA GALA - ITALSKÁ NOC 

Jedinečný koncert čeká na milovníky opery v evangelickém kostele U Salvátora v Praze. ROBERT MIKULKA - český tenor s mohutným dramatickým hlasem vystoupí s programem, který je složen z nejznámějších a nejnáročnějších operních árií skladatelů G.Verdi, G.Puccini, R.Leoncavallo.
Jako hosté budou účinkovat sólista Státní opery Praha a Národního divadla Praha, brazilský barytonista MIGUELANGELO CAVALCANTI, sólistka mnoha českých i zahraničních operních domů sopranistka PETRA ŠIMKOVÁ ALVAREZ a mezzosopranistka LUCIE KARAFIÁTOVÁ.
Dirigent Martin Peschik, který dirigoval v řadě evropských zemí (Německo, Rakousko, Švédsko, Norsko, Nizozemí, Švýcarsko, Dánsko) doprovodí koncert společně se Západočeským symfonickým orchestrem Mariánské Lázně, jehož je šéfdirigentem.

A unique concert is awaiting all opera lovers in the Evangelic Church U Salvátora in Prague. ROBERT MIKULKA – a Czech tenor with a huge dramatic voice will be performing a programme composed of the best known and the most challenging arias by various composers, such as G. Verdi, G. Puccini, R. Leoncavallo.
You will see the following guests perform: a soloist of the Prague State Opera and Prague National Theatre, Brazilian baritone MIGUELANGELO CAVALCANTI, a soloist of many Czech as well as foreign opera houses, soprano PETRA ŠIMKOVÁ ALVAREZ and mezzo-soprano LUCIE KARAFIÁTOVÁ.
Conductor Martin Peschik who conducted in several European countries (Germany, Austria, Sweden, Norway, The Netherlands, Switzerland, and Denmark) will accompany the concert, together with the West Bohemian Symphonic Orchestra Mariánské Lázně he is the Principal Conductor of.

www.robertmikulka.com

 

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Robert Mikulka: OPERA GALA - ITALSKÁ NOC
Top