Detail info
Close

CANNAFEST PRAGUE 2012

CANNAFEST PRAGUE 2012

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Cannafest Prague 2012
Třetí ročník mezinárodního konopného veletrhu Cannafest upevňuje pozici evropského lídra ve svém oboru.
I letos se sjedou z celého světa ve dnech 9. – 11. listopadu na Výstaviště Incheba v pražských Holešovicích příznivci konopné subkultury. Ve třech dnech zde více než 130 vystavovatelů z 18ti zemí představí své produkty v kategoriích Pěstování, Semena, Přírodní zdroje, Doplňky, Média, Instituce a Umění. Cannafest Prague 2012 zaznamenal opětovně zvýšený zájem zahraničních vystavovatelů a tak jsou již nyní vyprodány Střední hala i Pravé křídlo Průmyslového paláce. Kromě již tradičních vystavovatelů se návštěvníci mohou těšit především na nové firmy s pěstební technikou z Velké Británie a USA. Levé křídlo se rozroste o výstavní sekce zaměřené na konopí jako přírodní zdroj. Zde návštěvníci naleznou konopnou kosmetiku, pestrou škálu potravin, konopné oblečení či stavební materiály. Sekce s kuřáckými potřebami a doplňky pak nově nabídne Vapo zónou s informacemi o vaporizaci.
K veletrhu Cannafest neodmyslitelně patří i třídenní mezinárodní odborná konference, která je simultánně tlumočena z češtiny do angličtiny a naopak. Na konferenci vystoupí na 25 odborníků se svými příspěvky týkajícími se především využití konopí v medicíně a s tím spojených chystaných legislativních úprav, dále využití konopí jako přírodního zdroje či pěstování. Neméně zajímavá bude i beseda přímo s pacienty užívajícími dlouhodobě léčebné konopí.
Kompletní seznam vystavovatelů s mapou a dalšími informacemi o odborných a doprovodných programech je k dispozici na oficiálních webových stránkách www.cannafest.cz či na www.facebook.com/Cannafest.  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture CANNAFEST PRAGUE 2012
Top