Detail info
Close

MASQUERADE

MASQUERADE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MASQUERADE
22.11.2012 20:00
OBECNÍ DŮM PRAHA

Je nám ctí pozvat Vás do Obecního domu na ples Masquerade 2012. Ten opírá své základy o proslulé maškarní bály na dvoře Ludvíka XIV a přináší do české společnosti nejen pompéznost, jedinečnost, vzrušení, ale i jemnost, vznešenost, etiketu a s ní spojená a pevně stanovená pravidla společenského chování.

Tématem prvního ročníku Masquerade je Král Slunce, Ludvík XIV, nejdéle vládnoucí monarcha v evropské historii. Louis le Grand s oblibou pořádal na svém dvoře veselí všeho druhu, miloval honosnost a jeho éru definují právě velkolepost, rozmařilost a bujaré oslavy, jejichž jedinečností se inspiruje Masquerade 2012.

Masquerade, bal masqué, je společenská událost na kterou návštěvnící nosí fantastické večerní róby a masky skrývající obličej. Dress code je velká večerní róba a škraboška u dam a pánové smoking či frak se škraboškou.

Na Masquerade Vás srdečně zve Magistrát hlaního města Prahy a pořádající agentura STARMANAGEMENT.

www.masquerade2012.cz 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top