Detail info
Close

Papageno hraje na kouzeln..., Národní divadlo Brno

Papageno hraje na kouzeln..., Národní divadlo Brno

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Papageno hraje na kouzelnou flétnu

Divadlo Reduta, Zelný trh 4, Brno

EBERHARD STREUL (1941)
hudební nastudování:
Ondrej Olos
režie: Tomáš Pilař
scéna a kostýmy: Lucie Halgašová
dramaturg: Patricie Částková

Dětské projekty jsou velmi důležitou součástí repertoáru Janáčkovy opery. Po řadě úspěšných workshopů pro děti a mládež připravil soubor opery pro tuto sezonu představení Papageno hraje na kouzelnou flétnu přímo určené nejmenším divákům. Jeho autorem je současný německý skladatel Eberhard Streul (1941), který v roce 1980 na objednávku Národního divadla v Mannheimu upravil Mozartovu Kouzelnou flétnu do podoby dětského představení.
V doprovodu veselého ptáčníka Papagena projdou děti příběhem o lásce prince Tamina a krásné Paminy. Pomohou vysvobodit zajatou Paminu a samozřejmě získat pro Papagena Papagenu.
Opera, která v Německu slaví velký úspěch, je v České republice uvedena poprvé. Režisérem inscenace je mladý režisér a scénograf Tomáš Pilař, který v roce 23011 zakončil studium operní režie na brněnské JAMU velmi úspěšnou inscenací Čajkovského Evžena Oněgina.
Premiéra 25. listopadu 2011 v Divadle Reduta

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

NÁRODNÍ DIVADLO BRNO NA TICKETPORTAL.CZ

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top