Detail info
Close

CRYSTAL FIGHTERS (UK/ ES)

MEETFACTORY
CRYSTAL FIGHTERS (UK/ ES)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

CRYSTAL FIGHTERS (UK/ES) 
 Velebená britsko-španělská electro-popová pětka poprvé v Praze! Po Sleigh Bells nebo The xx se do České republiky chystá další zcela aktuální a čerstvá kapela … Crystal Fighters vznikli ve španělském regionu Navarra v roce 2007, brzy se ale přestěhovali do hudebně živějšího Londýna. Prvních pár let existence na sebe poutali zejména spojením s prestižní “hip” značkou Kitsuné, kde vyšel jejich první singl, nicméně ten pravý zlom nastal až s vydáním debutové desky “Star of Love” v dubnu 2010. S tou zabodovali jak u hudebních kritiků, tak u posluchačů, u kterých si svojí chytlavou kombinací elektra s vokály a přesahy do stylů jako dubstep nebo flamenco(!) vybudovali silnou fanouškovskou základnu.
The much-hyped British-Spanish electro-pop quintet in Prague! After Sleigh Bells or The xx, Czech Republic will welcome another brand new and fresh indie band … Crystal Fighters formed in 2007 in Navarra, Spain, but soon relocated to London. For the first few years, they were known mainly for their connection to hip Kitsuné label which released their debut single, but the real break-through came with the album “Star of Love” in 2010. Praised both by music journalists and listeners, they quickly gathered a loyal fan base for their striking combination of electro sound, vocal melodies and infusion of dubstep or flamenco(!). 
Start: 20:30

Více info na:
http://crystalfighters.com/
http://www.myspace.com/crystalfighters
www.meetfactory.cz  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top