Detail info
Close

MASTERS OF ROCK 2010

MASTERS OF ROCK 2010

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MASTERS OF ROCK 2010
8. ročník největšího mezinárodního rockového open-air festivalu v ČR! 
15. – 18.7. 2010, Areál likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích 
www.mastersofrock.cz
Letošní sestava Masters Of Rock je opět neskutečně nabitá. Hlavní hvězdou festivalu jsou američané Manowar. Ano! Kings Of Metal jsou zpět s novým studiovým albem! Své exklusivní vystoupení za doprovodu Filharmonie Bohuslava Martinů ze Zlína chystá i finská královna Tarja. Letos se chystá také jeden velký světový comeback, tentokrát legendárních Accept! Na koncertní pódia se vrací také fenomenální ex-Helloween Michael Kiske s novou kapelou UNISONIC. Na festival se rovněž připravují seveřani Sabaton (Swe) a Lordi (Fin). O zápis do knihy rekordů se zde pokusí bicman Mike Terrana. Jako první bubeník na světě odbubnuje v jednom dni, na jednom pódiu 4 různá vystoupení v řadě. Tato smršť se odehraje v tomto pořadí: Masterplan, Axel Rudi Pell, Tarja, Mike Terrana – solo show! Německá legenda Doro vystoupí ve speciální Warlock show s figurínou Warlock na pódiu! Obsazení zkrátka hvězdné, posuďte sami:
MANOWAR, TARJA, ACCEPT, QUEENSRŸCHE, GAMMA RAY, UNISONIC, SABATON, LORDI, DORO, ANNIHILATOR, MASTERPLAN, AXEL RUDI PELL, PRIMAL FEAR, EPICA, BEHEMOTH, LACRIMOSA, MIKE TERRANA, DESTRUCTION, Delain, Holy Hell, Metalforce, Communic, Rhemorha, Grand Magus, Tublatanka, Horkýže Slíže, Arakain, Doga, Salamandra, Škwor, Miloš DODO Doležal, Legendy se vrací, Citron, Harlej, Euthanasia, Final Fiction.
Masters Of Rock se plným právem řadí mezi největší evropské festivaly, na které se sjíždějí fanoušci z řady zemí světa. Pořadatelská agentura Pragokoncert již nyní eviduje objednávky vstupenek rockových a metalových fans celkem z 28 zemí světa!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top