|
0
Váš nákupní košík je prázdný

Pokud máte účet, přihlašte se.

Hledej
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>>  ÚVODNÍ STRANA >>  FEBIOFEST CULINARY CINEMA

FEBIOFEST CULINARY CINEMA

FEBIOFEST CULINARY CINEMA

CULINARY CINEMA                                                                                          
S filmem roste chuť

Febiofest ve spolupráci s Berlinale uvádí mimořádný kulinářský a filmový žážitek Culinary Cinema. Letos podruhé pořádá Mezinárodní filmový festival Praha – Febiofest ve spolupráci s prestižním festivalem Berlinale filmové projekce spojené s exkluzivními večeřemi nesoucí název berlínské filmové sekce Culinary Cinema.
Tentokrát budou organizátoři v rámci Culinary Cinema promítat v kině Cinestar Praha – Anděl a večeře budou následně servírovat v prostředí speciální restaurace v přilehlém pražském hotelu andel’s. Návštěvníci tak během jednoho večera uvidí film a následně ochutnají menu inspirované konkrétním filmem v podání špičkových šéfkuchařů. Během prvních dvou večerů se bude servírovat menu připravené šéfkuchařem pražské restaurace Aureole Jiřím Králem, který je držitelem ocenění Michelin Bib Gourmand. Třetí večer se bude podávat menu od německého šéfkuchaře Alexandera Koppeho, držitele michelinské hvězdy, kterou získal pro restauraci SKYKITCHEN v hotelu andel's v Berlíně.
V pátek 18. 3. se bude promítat první „gurmánský thriller“ dokument Ryba, kuře, krab, který sleduje držitele michelinské hvězdy na mezinárodní kuchařské olympiádě Bocuse d'Or, v sobotu 19. 3. bude na programu japonský historický milostný příběh Kuchyň samurajů inspirovaný skutečnými událostmi a v neděli 20. 3. americká nezávislá komedie Trattoria nahlížející pod pokličku tvrdého kulinářského businessu a okořeněná komentáři skutečných šéfkuchařů.

Lístky na Culinary Cinema jsou v předprodeji Ticketportalu od 1. února, cena vždy zahrnuje vstupenku projekci filmu a vstupenku na večeři o několika chodech uváděnou moderátorem. Ceny vstupenek od 1590 do 1890 korun.

18. 3. 2016: Ryba, kuře, krab – Menu Febiofest Michelin Nouvelle Cuisine
19. 3. 2016: Kuchyň samurajů – Menu Febiofest Asia
20. 3. 2016: Trattoria – Menu Febiofest Italy

www.febiofest.cz/cs/febiofest-culinary-cinema

CULINARY CINEMA

Appetite for Film

In cooperation with the Berlinale, Febiofest will feature an extraordinary culinary and film experience - Culinary Cinema. For the second time, the International Film Festival Prague – Febiofest will present film screenings accompanied by exclusive dinners named after the Berlinale’s program Culinary Cinema.
This time, the film screenings will take place in CineStar Anděl in Prague and the dinners will be subsequently served in the adjacent Andel’s Hotel Prague. The visitors will start their evening with a film and then will be served a menu created by top chefs and inspired by the specific film. In the first two events, the screenings will be followed by a menu prepared by Jiří Král, the chef of the restaurant Aureole in Prague, which received the prestigious Michelin Bib Gourmand Award. The third event will feature a menu by the German chef Alexander Koppe, of the restaurant SkyKitchen, holder of a Michelin Star, at the Andel’s Hotel in Berlin.
The first “gourmet” thriller The Chicken, The Fish and The King Crab, which follows a Michelin star holder on his journey at the international culinary competition, Bocuse d’Or, will be screened on Friday March 18. The program on Saturday March 19 will feature a Japanese historical romance A Tale of Samurai Cooking: A True Love Story inspired by true events, and the final evening will include the American independent comedy Trattoria, which uncovers the mysteries of the ruthless culinary business, on Sunday March 20. All evenings will be accompanied by the commentaries of excellent chefs.

The tickets for Culinary Cinema are now available for advance booking at Ticketportal. The price includes the film screening and a hosted several-course dinner. The ticket prices range from 1,590 to 1,890 CZK.

March 18, 2016: The Chicken, The Fish and The King Crab – Menu Febiofest Michelin Nouvelle Cuisine
March 19 2016: A Tale of Samurai Cooking: A True Love Story – Menu Febiofest Asia
March 20 2016: Trattoria – Menu Febiofest Italy

www.febiofest.cz/cs/febiofest-culinary-cinema

Bookmark and Share
Sdílet