Detail info
Close

KV Arena

KV Arena

Adresa: Západní 1812/73, Karlovy Vary Navigovat

Vstupenky

úterý
1
říj. 2024
20:00

Popis

Výstavní, sportovně kulturní a kongresové centrum nabízí svým návštěvníkům mnoho možností pro aktivní i pasivní využití jejich volného času.

Multifunkční centrum stojí v Karlových Varech – západočeské metropoli a mezinárodně významném lázeňském městě. Od svého slavnostního otevření v létě 2009 slouží nejen obyvatelům Karlových Varů, ale též lidem z širého okolí včetně německého příhraničí a samozřejmě i turistům, kterých ročně zavítá do města několik desítek tisíc.

KV Arena je komplexem dvou hal – multifunkční haly a tréninkové haly. Multifunkční hala s kapacitou až 7 500 diváků je využívána pro akce všeho druhu. Mimo jiné je také domovem karlovarského hokejového týmu HC Energie. S arénou je technickým koridorem propojena tréninková hala, kam je možné umísťovat jak regulérní sportovní akce, tak doprovodné pořady nebo jiné samostatné, typově se různící programy. Celý komplex je bezbariérově přístupný.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture KV Arena
picture KV Arena
picture KV Arena
picture KV Arena
picture KV Arena

Na mapě

google maps
Top