Detail info
Close

Elements: Slam(Soma/Paragraph/GB)

Elements: Slam(Soma/Paragraph/GB)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Tradiční klubovka House Elements mění v roce 2014 jméno na Elements, a to z důvodu rozšíření hudebního záběru i mimo "housové" vody. Tento rok se tak můžeme těšit na legendární umělce, ale také nadějné dje a producenty hýbající v současnosti techno, house a tech-housovou scénou. Elements se tak otevírají širšímu publiku.
 
První z těchto legendárních jmen dorazí 22.března ze Skotska a nepůjde o nikoho menšího než zakladatele labelu Soma Records, producentskou a djskou dvojici Slam. Stuart McMillan a Orde Maikle aka Slam diktovali v posledních dvaceti letech směr techno scény ve Skotsku a vytáhli nahoru spoustu umělců díky jejich labelu. Soma Recordings label se tak stal synonymem kvalitní a undergroundové elektroniky, který i přes svůj celosvětový úspěch neklesl za celou dobu své existence k mainstreamové produkci.
 
Legendární dvojice Slam zremixovala snad každého od Daft Punku až po Underworld a mezi hosty jejich pravidelné SlamRadio show se objevily podobně zaměřené osobnosti jako Alan Fitzpatrick, Oscar Mulero nebo Gary Back. O djském skillu této dvojice není třeba diskutovat. Za 20 let své "praxe" se stali residenty klubů The Arches & Sub Club v jejich rodném Glasgow a především v londýnském Fabricu.

Underground do ROXY jednoznačně patří a další kolo se koná už 22. 3. v rámci klubovky Elements.
town of Glasgow and Fabric in London).

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Elements: Slam(Soma/Paragraph/GB)
Top