Detail info
Close

ENGINE EARZ EXPERIMENT + JENNA G

ENGINE EARZ EXPERIMENT + JENNA G

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Roxy promotion present

Narozeniny ROXY začnou zostra koncertem Engine Earz s Jennou G

Termín: 21.10. 2013

Praha, 18.9.2013 – Týdenní oslava narozenin klubu ROXY – BE TWENTY ONE začne v pondělí 21.října koncertem britské kapely Engine Earz Experiment (UK), která kombinuje těžké bassové linky s říznými kytarami a mnoha netradičními nástroji. Skupinu doprovodí zpěvem Jenna G (UK) a koncert doplní česká špička Deadly Viperz a Rido.

Engine Earz Experiment je seskupení okolo DJe a producenta Prash Mistryho z britského Readingu, které v roce 2009 vystřelilo do povědomí britské veřejnosti singlem Reach You. Britská formace reprezentuje nový zvuk bass music, který obsahuje prvky dubstepu, elektra, drum&bassu ve spojení s říznými kytarami, syntetizátory ale i nástroji, které se často v elektronice neslyší jako sitáry, flétny, indické nástroje nebo africká bonga. Všechny tyto chutě z různých koutů světa odlišují Engine Earz od tuctových dubstepových producentů a tato jedinečnost už byla oceněna osobnostmi jako jsou Diplo, Liam Howlet z Prodigy nebo Mike Skinner z The Streets, kterým Engine Earz dělali předkapelu. Kapelu doprovází mezi jinými i zpěvačka Jenna G (UK), která je známá spoluprací s producenty jako Chase&Status nebo DJ Die.

Řízný večer bude doplňovat dlouhodobě nejúspěšnější český producent Rido, který před několika týdny vydal EP Faith na labelu Metalheadz, které se během prvního týdne dostalo do Beatport TOP 5 a zařadilo Rida mezi nejobletovanější producenty současnosti. Dále vystoupí dvojice Deadly Viperz, jejichž mixy jsou známé svou rychlostí a precizností a mladý dubstepový talent DJ Hlava, který svou selekcí celý večer zahájí.

Event: www.facebook.com/events/457080244389361/?fref=ts

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ENGINE EARZ EXPERIMENT + JENNA G
Top