Detail info
Close

BE TWENTY ONE - Live: EVERLAST (USA)

BE TWENTY ONE - Live: EVERLAST (USA)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Roxy promotion presents

Everlast a jeho The Life Acoustic uzavře narozeninový program v ROXY
Termín: 27.10. 2013

Praha, 1.10.2013 – Hvězdný narozeninový program v ROXY a NoD vyvrcholí v neděli 27. října koncertem držitele Grammy, skvělého hudebníka a životem ostříleného amerického rappera Everlasta. Do Prahy přijede představit své nové album The Life Acoustic, které již napovídá o netradičním pojetí celého turné a koncertu v ROXY.

Eric Francis Shrody aka Everlast by již mohl pohodlně vést vysokoškolské semináře na téma „Jak se udržet přes 20 let na špici a zároveň nezevšednit“ a jistě by sklízel úspěchy. Nicméně místo toho se tento písničkář, kytarista a rapper v jedné osobě rozhodl v září 2013 vydat nové album a vyjet s ním na světové turné. Velký zájem o jeho novou desku a koncerty mezi fanoušky potvrzuje, že se rozhodl skvěle.

Everlast se v současné době věnuje rodině a snaží se, dle svých slov, omezit dlouhé koncertování, aby byl nablízku svým nejbližším. I proto je skvělé, že se rozhodl pro koncert v Praze a přijede popřát ROXY k narozeninám. „Maluji obrazy a vyprávím příběhy – to je to, co rád dělám“ řekl o sobě před měsícem časopisu Rolling Stone a my jsme v očekávání, jakým zakončí Everlast narozeninový příběh festivalu BE TWENTY ONE v neděli 27.října v ROXY.

Event: www.facebook.com/events/425481607568319

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BE TWENTY ONE - Live: EVERLAST (USA)
Top