Detail info
Close

Nick Cave & The Bad Seeds

Nick Cave & The Bad Seeds

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

 Nick Cave s Bad Seeds přijede do České republiky 22.11., aby na svém pražském koncertě v Tipsport Areně na Výstavišti představil patnácté album Push the Sky Away, které vychází 18.února 2013.
Fanoušci se mohou samozřejmě těšit i na největší hity.
Koncert začíná ve 20:00 hodin.

V srdci alba nazvaného Push the Sky Away se skrývá naturalismus a vřelost, které z něj dělají jedno z nejúchvatnějších alb Bad Seeds. Současné prostředí se starými mýty a kulturní odkazy, které se vsákly do Nickových písní jedenadvacátého století, lehce prozařují mlžný opar detaily posbíranými z lidských životů, které  Nick odpozoroval kolem sebe ve svém domově u moře vysokými okny, která zobrazuje záhadný a dvojznačný obal desky.

Nick Cave & The Bad Seeds jsou jedna z nejlépe kritikou hodnocených hudebních formací současnosti. Jejich vliv je významný a sahá daleko – Caveovy písničky byly hrány celou plejádou hudebníků. Mezi ty nejdůležitější patří Johnny Cash, Metallica a The Arctic Monkeys.


Nick Cave - Zpěv, klavír, Rhodes, doprovodné vokály
Warren Ellis - Housle, viola, flétna, tenor kytara, syntezátor, loopy, Rhodes, doprovodné vokály
Martyn Casey – Basová kytara
Thomas Wydler - Bicí
Jim Sclavunos - Perkuse
Conway Savage - Zpěv

 

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

ZTP/P info:
Držitelé průkazu ZTP/P se slevou 50% pouze do sektodů "STÁNÍ" a "NEČÍSLOVANÉ SEZENÍ", doprovod zdarma.

ZTP/P kontakt:
+420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Nick Cave & The Bad Seeds
Top