Detail info
Close

ARMIN ONLY INTENSE

ARMIN ONLY INTENSE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

PROHLÁŠENÍ ARMIN ONLY INTENSE: OSTRAVA 31. října 2014

S velkou lítostí jsme oznámili, že show ARMIN ONLY INTENSE, která se měla uskutečnit v pátek 31. října 2014 v Ostravě v České republice, se ruší. Učinili jsme tak v souvislosti s nefunkčním a špatným finančním hospodařením místního promotéra Bonus Vision / Celebration Sk.

Dnes jsme byli jeho prostřednictvím informováni, že za žádnou z prodaných vstupenek na tuto show nebude vráceno vstupné. Tato informace je pro nás naprosto nepřijatelná, a přestože některé ze ztrát ARMIN ONLY INTENSE, které zrušením koncertu vznikly, nebudou (finančně) kompenzovány, vystoupí  Armin van Buuren v Ostravě s 3-hodinovým exkluzivním setem pro všechny fanoušky.
Vzhledem k těmto okolnostem bohužel neexistuje žádný způsob, jak zajistit moderování ARMIN ONLY INTENSE show.

Do prodeje již nepůjdou žádné další vstupenky, ale všechny ty, které si již fanoušci na ARMIN ONLY INTENSE show zakoupili, automaticky platí pro vstup na páteční akci.
Dveře se pro vstup otevřou v 21.00 a Armin van Buuren začne svou show ve 23:00

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ARMIN ONLY INTENSE
picture ARMIN ONLY INTENSE
Top