Detail info
Close

Santana

Santana

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

KARNEVAL BAREV A GEJZÍR HUDBY VYPUKNE V PŮLCE ROKU V PRAŽSKÉ O2 ARENĚ - DO PRAHY SE PO TŘECH LETECH VRACÍ CARLOS SANTANA

NOSITEL DESETI CEN GRAMMY A JEDEN Z NEJSLAVNĚJŠÍCH KYTARISTŮ SOUČASNOSTI V PRAZE VYSTOUPÍ V RÁMCI SVÉHO TURNÉ „WORLD TOUR 2013“. LETOS ŠESTAŠEDESÁTILETÝ SANTANA NA TOMTO TURNÉ PROPAGUJE NOVĚ VYDANOU DESKU SHAPE SHIFTER.

Carlos Santana během celé své kariéry hýří všemožnými barvami a prostřednictvím své univerzální mnohonárodnostní hudby rozdává poselství lásky, tolerance a bratrství. Carlos do své tvorby absorboval všemožné vlivy, od afro-kubánských rytmů až po arabskou nebo indickou hudbu. Od ostatních kapel se od počátku kromě svého kytarového umění odlišoval zejména užíváním různých exotických nástrojů. Za svoji kariéru dosud prodal více než 100 miliónů alb a živě zahrál před více než 100 milióny fanoušků.

Po více či méně úspěšných albech vydal Carlos Santana v roce 1999 přelomové a megaúspěšné album „Supernatural“, na jehož písních se při skládání podílel například legendární kytarista Eric Clapton nebo velmi uznávaná zpěvačka Lauryn Hill. Album „Supernatural“ vystřelilo až na samotný vrchol americké hitparády Billboard. Nejúspěšnějšího alba Carlose Santany se doposud celosvětově prodalo více než 35 miliónů kopií. Deska obsahuje i španělsky zpívané písně. Santana za „Supernatural“ v únoru 2000 obdržel celkem devět cen Grammy. K nejcennějším oceněním patřily ceny za „Album roku“, „Nejlepší rockové album“ a „Nahrávka roku“ („Smooth“). Hit „Smooth“ se stal nejhranějším videoklipem v historii hudební televize VH-1.

Jeho posledním albem zůstává Shape Shifter z roku 2012, které nahrál v novém labelu Starfaith Records a které debutovalo na 16. příčce prestižní americké hitparády Billboard. Album se skládá ze 13 sólových písní, ke kterým přizval jediné hosty, kterými byli jeho dvorní vokalisté Andy Vargas a Tony Lindsay.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top