Detail info
Close

Folk na Lichnici 2013

Folk na Lichnici 2013

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Tradiční žánrový hudební festival pro širokou veřejnost s regionálním přesahem. Kulturně zábavné odpoledne a večer v prostorách hradu Lichnice.

Nezisková organizace Čtyřlístek úspěšně navázala loňským desátým ročníkem po tříleté odmlce na původní festival.

V projektu se snažíme i o propagaci kulturního a historického dědictví našeho kraje. Úzce spolupracujeme s kastelánkou hradu Lichnice, která pro zájemce zajišťuje v průběhu realizace projektu odborný výklad k daným historickým reáliím. Součástí projektu jsou i aktivity zaměřené na děti, pro které, připravujeme doprovodný program. Na projektu aktivně spolupracuje SDH Třemošnice. Snažíme se v rámci projektu i o aktivaci a zapojení občanů Třemošnice a okolí. Další naší prioritou v rámci projektu je představení začínajících hudebníků v této oblasti.

Plán programu: od 13:00 do 23:00 hodin, vystoupí 11 účinkujících (např. Přelet MS, Bára Černá, Pouta, Wyrton, Bezefšeho, Nezmaři, Žalozpěv, Epy-De-Mye, Petr Bende, Hop-Trop) Vystoupí skupina historického šermu, proběhne zábavná lukostřelba pro nejmenší návštěvníky festivalu a další aktivity hlavně pro menší návštěvníky.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Folk na Lichnici 2013
picture Folk na Lichnici 2013
picture Folk na Lichnici 2013
picture Folk na Lichnici 2013
picture Folk na Lichnici 2013
Top