Detail info
Close

THE BEACH BOYS 2017

THE BEACH BOYS 2017

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ticketportal.cz in English versionf

Kapela The Beach Boys zahraje v Praze své největší hity, které prověřil čas, a jež jsou považovány za základní kameny pop rockové hudby. The Beach Boys, kteří patří do Rokenrolové síně slávy, se do České republiky vrací po padesáti letech. Fanoušci se mohou těšit na hity jako Fun Fun Fun, Surfin' USA, Full House, Good Vibration a další.
Skupina vznikla v americké Kalifornii před padesáti lety a během svého působení vydala okolo třiceti studiových alb, které se ihned po vydání staly světovými hity. Kapela The Beach Boys prodala během své kariéry desítky milionů kopií svých alb a stala se symbolem šedesátých let ve Spojených státech amerických.
Do České republiky přijede zakládající člen Mike Love (zpěv, saxofon), držitel ceny Grammy a bývalý spolupracovník Pink Floyd Bruce Johnston (zpěv, klávesy), Jeffrey Foskett (kytara, zpěv) zpěvák a skladatel, který v minulosti spolupracoval s The Police nebo s The Mentors, Brian Eichenburger (basová kytara, zpěv), Tim Bonhomme (klávesy, zpěv), John Cowsill (bicí, zpěv) a Scott Totten (kytara, zpěv).
The Beach Boys i nyní předvedou v Praze svým fanouškům, že neztratili nic ze své lehkosti a tvořivosti!

VIP vstupenky zaručují nejlepší místa v sále a pozvánku na občerstvení.

VIP prostor v salonku Panorama se otevře v 18:00 a uzavře ve 22:00.
Připraveno bude pohoštění a příjemné zázemí před koncertem i po něm.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
Koncertní sál bude otevřen v 18:00 hodin a The Beach Boys začnou hrát od 19:00 hodin. Doporučujeme přijít na místo koncertu s dostatečným časovým předstihem.
slevy NE / ZTP/P info

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top