Detail info
Close

The Musical Box performs Genesis´s Selling England

The Musical Box performs Genesis´s Selling England

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

THE MUSICAL BOX uvádí
GENESIS - Selling England by the Pound

Historie Genesis začíná v r. 1966, avšak teprve na počátku 70. let skupina způsobila skutečně revoluční převrat v přístupu k rockovým koncertům.
Phil Collins, Steve Hackett, Tony Banks, Mike Rutherford a Peter Gabriel začali skládat složitější hudbu plnou emocí, která se stala základem jejich velkolepých živých koncertů.
Jejich umění je nadčasové do té míry, že i po letech působí jejich vystoupení veskrze současně a těší se kultovní přízni mnoha fanoušků. Zařadili se mezi klasiky žánru.
Tým hudebníků, techniků a sběratelů začal v r. 1993 věrně, s precizní pečlivostí a smyslem pro detail reprodukovat koncerty Genesis z éry Petera Gabriela. Tak začal i projekt s názvem The Musical Box.
Zadání i inspirace byly zřejmé: pokusit se znovu předvést kouzlo koncertů původních Genesis a dát tak lidem jedinečnou příležitost zažít znovu skutečnou atmosféru jejich původní show: jako by se opět ocitli na koncertě Genesis.
Koncert The Musical Box kombinuje původní živé obrázky se studiovými nahrávkami, efekty a hudbou. Podrobnosti o vzniku představení a jeho rekonstrukci.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture The Musical Box performs Genesis´s Selling England
Top