Detail info
Close

VĚRA ŠPINAROVÁ & ADAM PAVLÍK BAND, VDL 2015

VĚRA ŠPINAROVÁ & ADAM PAVLÍK BAND, VDL 2015

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Stálice české rockové i populární hudby s nenapodobitelným hlasem Věra Špinarová zavítá do Rožnova pod Radhoštěm!

Věra Špinarová v doprovodu skupiny Adam Pavlík Band přijede v pátek 17.7. 2015 v rámci 13. ročníku Valašského divadelního léta 2015 do Rožnova pod Radhoštěm a bude to mega show! Uslyšíte všechny známé super pecky této legendární a velmi populární zpěvačky, která dokáže publikum strhnout svým sytým hlasem i temperamentním a vitálním vystoupením! Koncert se uskuteční za každého počasí v amfiteátru Na Stráni od 20:00 hod.
Věra Špinarová je jednou z nejlepších a nejvýraznějších osobností českého popu a rocku. Kromě mnoha ocenění v podobě zlatých a platinových desek patří mezi prvních pět nejprodávanějších a nejžádanějších českých interpretek za posledních deset let.
Koncerty probíhají v průběhu celého roku a jsou stále vyprodány. Má celou řadu krásných hitů, například Meteor lásky, Music box, Bílá jawa 250, Raketou na Mars nebo Měj mě rád. Největším hitem se však stala píseň Jednoho dne se vrátíš, jejíž melodie je z filmu Tenkrát na západě. Prestižní záležitostí v roce 2007 bylo pozvání Věry Špinarové na ostravský koncert Joe Cockera, který neměl nikdy na svých koncertech hosty ani předskokany. Na koncertech ji doprovází její syn Adam se svou kapelou. 
I vy si můžete tento jedinečný koncert vychutnat, tak neváhejte a kupte si vstupenky včas!!


www.valasskedivadelnileto.cz  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top