Detail info
Close

BENÁTSKÁ! 2015 / TOI TOI CAMP

BENÁTSKÁ! 2015 / TOI TOI CAMP

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

TOI TOI Camp – nová dimenze ubytování na festivalu Benátská! 2015.

Základní informace
I letos se mohou festivaloví návštěvníci ubytovat v jedinečném velkokapacitním festivalovém městečku TOI TOI Camp, které nemá na českých festivalech obdoby. Samozřejmostí jsou čisté a vybavené toalety, sprchy s teplou vodou, nonstop recepce, ale i osobní trezory, půjčovna sportovního náčiní nebo hřiště. V areálu kempu vyroste velkokapacitní restaurace a kavárna. Většina služeb kempu bude v provozu nonstop. Kapacita kempu je až 7.000 osob. Celý areál TOI TOI Campu je uzavřen pouze pro jeho návštěvníky, oplocen a trvale chráněn bezpečnostní agenturou.

Cenové kategorie ubytování
Ubytování se pohybuje v několika cenových kategoriích dle délky a typu pobytu. Cena za ubytování od čtvrtka do neděle je 350 CZK, nocleh v TOI TOI Campu pouze ze soboty na neděli stojí 200 CZK. Stejně jako loni zachováváme možnost parkovat v prostoru kempu (auto + stan) za cenu 300 CZK, za karavan je cena 1500 CZK.
Cena za osobu je jednotná bez rozdílu, zda přijedete se stanem, jako spolubydlící, nebo jen tak pod širák...
Vstupenka do TOI TOI Campu je platná pouze s platnou vstupenkou na festival.

Provozní doba
TOI TOI Camp otevře 23.7.2015 ve 14:00 a v provozu bude do neděle 26.7.2015 do 12:00.

Více informací na webu www.toitoicamp.cz.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top