Detail info
Close

HEART OF STORM / Rock Ballet

HEART OF STORM / Rock Ballet

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

HEART OF STORM je inovativní divadelní představení, spojující prvotřídní rockovou skupinu a ruskou baletní školu v podání mladého a talentovaného choreografa Stanislava Tsoy.

Stejně významná hudební složka je v režii Heavy Relax Rock Project, kterou tvoří prominentní hudebník, hráč na klávesové nástroje Derek Sherinian (Dream Theater, Yngvie Malmsteen, Alice Cooper, Billy Idol…), baskytarista Tony Franklin (Jimmy Page band, David Gilmour, Kate Bush…) nebo např. Brent Woods (Warrant, Vince Neil…).

Jde o neobvyklé spojení rockové skupiny a ruské baletní klasiky se zakomponovanými shakespearovskými základními tématy: láska, zrada, smrt.

Silný příběh a silné emoce, skupina rockových, baletních tanečníků na jednom pódiu, to vše čeká na návštěvníky tohoto ojedinělého progresivního tanečního díla světové úrovně. Široké veřejnosti se představuje za bezkonkurenčně nízké vstupné na premiérovém turné v Čechách, které je generálkou před ohlášeným zájezdem po USA.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture HEART OF STORM / Rock Ballet
picture HEART OF STORM / Rock Ballet
Top