Detail info
Close

METALGATE CZECH DEATH FEST 2015

METALGATE CZECH DEATH FEST 2015

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MetalGate Czech Death Fest 2015 - domácí metalová veselice je zpět!

Po osvědčeném loňském ročníku se podruhé bude festival odehrávat na během tří dnů! Startujeme ve čtvrtek 11.6.2015 a poběžíme až do soboty 13.6.2015, opět v tradičním příjemném prostředí Autocampu Brodský v Červeném Kostelci. Novinkou bude festivalový chill-out, který se rozjede po ukončení produkce a pojede tak dlouho, dokud se nezačne opět hrát nebo dokud se udržíte na nohou.
Festival má již své headlinery. Jmenovitě legendu legend, německé veterány MORGOTH, kterým patří sobotní prime time, a na páteční italský dark metalový GRAVEWORM. Ve čtvrtek se role headlinera ujmou němečtí DEW SCENTED, kteří ukončí úvodní program festivalu.
Stejně jako loni zavítají na náš festival i další zahraniční hosté, a to CARACH ANGREN a HOUWITSER z Holandska, rakouští DARKFALL, řečtí LUCIFER´S CHILD a také několik kapel ze Slovenska.
Zbytek line upu bude tradičně patřit kvalitnímu výběru z české metalové scény. Žánrově pestré hudební menu, které potěší fanoušky jak extrémnějších žánrů, tak i melodičtějších stylů či moderních metalových forem.
Devizou festivalu je nejen kvalitní hudba, ale též výborný zlatavý mok. Upozorňujeme na unikátní soutěž připravenou s partnerským pivovarem Primátor - na vybraných metalových koncertech můžete v průběhu roku sbírat razítka do soutěžní karty. Kolik razítek tolik piv zdarma na festivalu.
Festivalový předprodej běží. Cena aktuální emise vstupenek je 700 Kč a zbývá z ní již cca pouze 100 kusů, čili neváhejte!

Těšíme se na Vás!

www.metalgate.cz
www.czechdeathfest.cz
www.tortharry.com

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture METALGATE CZECH DEATH FEST 2015
Top