Detail info
Close

Radio Wave Stimul festival: RUSTIE (UK)

Radio Wave Stimul festival: RUSTIE (UK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

S potěšením oznamujeme, že 4.3.2015 v MeetFactory proběhne jarní Radio Wave Stimul festival a headlinerem bude všemi vychvalovaný producent Rustie!

Rustie (UK, Warp Records)

Současná klubová hudba stojí ve velké míře na míchání hip hopu a elektroniky a málokterý současný producent má na tomto trendu takové zásluhy jako skotský beatový mistr Rustie (vl. jménem Russell Whyte). Od konce minulé dekády posouvaly jeho remixy či singly Zig-Zag a Jagz The Smack evoluci britské taneční hudby a dominantní postavení na taneční scéně potvrdilo i debutové album Glass Swords z roku 2010. Na nahrávce vydané péčí legendárních Warp Records míchá Rustie do svých euforických beatů "laserové" syntezátorové riffy i útržky vokálů. Deska se objevila v popředí výročních žebříčků v periodikách jako je Guardian, Wire nebo Mixmag a pomohla mu k spolupráci s AllunaGeorge (singl After Light) nebo Danny Brownem (album Old). Detroitský rapper hostuje i na jeho aktuální desce Green Language, která je ještě ambicióznější a epičtější. Do Prahy zavítá Rustie v rámci aktuálního světového turné a ohlášené jsou i 3D vizuály od A-Rock, které rozhýbají motivy z coverů jeho alb.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Radio Wave Stimul festival: RUSTIE (UK)
Top