Detail info
Close

TANEC A MÉDIA, Národní divadlo Brno

TANEC A MÉDIA, Národní divadlo Brno

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Divadlo Reduta, Zelný trh 4, Brno

Choreografie
HANA POLANSKÁ, DAN DATCU, ATTILA EGERHÁZI, JAN FOUSEK

Média v tanci - balet pro mladé lidi...

Tento večer čtyř choreografů je určen především mladším divákům. Snažíme se v něm pochopit mladou generaci.
V dnešním světě jsou masmédia, zejména elektronická či virtuální, neodmyslitelnou součástí naší existence. Dennodenně nás atakují ze všech stran…
Téma zadané mladým choreografům zní "tanec a média" či, chcete-li, "média v tanci". Podmínkou je použití libovolného média, fotografie, filmu, počítačové techniky atd., zkrátka média nejčastěji přenášejícího elementy, které jsou divadlu a tanci nejbližší - obraz a zvuk…
Média mohou způsobovat určité deformace a je patrné, že významně mění přirozenou komunikaci. Mladá generace začíná žít ve virtuální realitě, uzavírá se do "svého vesmíru" a různých komunit, což je velmi nebezpečný jev. Paradoxem pak je, že čím víc virtuálně komunikuje s celým světem, tím víc se izoluje a ztrácí schopnost vyjádřit přirozeně svoje pocity. Je snadnější napsat do sms nebo e-mailu "miluji tě", než tato slova říct tváří v tvář.
Jako bychom se tím zbavovali zodpovědnosti. Zdá se, že je to totiž právě zodpovědnost, které se bohužel nejen mladá generace stále více bojí.
Premiéra 29. května 2015 v Divadle Reduta

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

NÁRODNÍ DIVADLO BRNO NA TICKETPORTAL.CZ

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top