Detail info
Close

SIMEON SOUL CHARGER (USA)

SIMEON SOUL CHARGER (USA)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Simeon Soul Charger (USA)
New Woodstock Generation Rock

Skvělá americká rocková kapela na turné A Trick of Light Tour 2015 po ČR k novému albu, které právě vychází na konci ledna. Vznikli v roce 2008 v Akronu v Ohiu a řadí se mezi kapely nové generace Woodstocku. Jejich hudbu lze charakterizovat jako směs progresivního rocku, folku a blues sedmdesátých let v novém kabátu. Po vydání prvního CD, které získalo kultovní status, následovalo měsíční turné po USA, na jehož základě byli pozváni ke koncertům do Evropy. V roce 2011 našli evropský domov na bavorském statku, odkud vyjíždí ke koncertům po Německu i okolních státech.
A nyní zahrají v Boskovicích v Zámeckém skleníku. Jedinečná a neopakovatelná big-beatová jízda, posluchači. Výzva!


Aivn's Naked Trio (CZ)
Rock-rock'n'roll / Brno
Výbušné a poctivé kytarové retro, vítězové soutěží Spark Fresh Blood (2013) a BandZone RockMax (2013) – to je Aivn's Naked Trio brněnského kytaristy Aivna, kterého můžete znát z kapel Annie´s Trip či Zastavárna BB. V brněnském Sono centru v září hráli jako předkapela před Ianem Paicem (Deep Purple). V Boskovicích zahráli již 2x a nyní se sem opět vrací. Rock'n'roll with Blues Balls! Opravdu!

My Dog's Bone (CZ)

Rock-crossover / Hrušovany nad Jevišovkou
Recept na kost mého psa? 200g rockového nářezu z mletého šestistrunného masa, jemně okořeněného špetkou Hendrixova potu, dušené Gillanovým křikem s máslem. Přichutíme kořenící směsí šéfkuchaře Slashe. Po chvíli dunění kuře rozkrájíme na 440 Hertzů. Celou směs vložíme do Zeppelinova tlakového hrnce a na 45 min. jí dáme řádně pokouřit. Na závěr potřeme Pearlovým Jamem a podáváme s lahví vodky. Všeříkající!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top