Detail info
Close

CYRUS CHESTNUT TRIO

JAZZ MEETS WORLD
CYRUS CHESTNUT TRIO

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JAZZ MEETS WORLD 2015

CYRUS CHESTNUT TRIO

15.4.2015 21:00
Jazz Time, Krakovská 19, Praha 1

Cyrus Chestnut - piano
Jesper Lundgaard - kontrabas
Johnathan Blake - bicí

Cyrus Chestnut je hudební autoritou, využívá vlivů klasiky, spirituálu a jazzu k pobavení a získání posluchačů. Jako jeden z nejrespektovanějších světových pianistů je veleben v různých jazzových publikacích a měl pravidelnou rubriku v New York Times díky jeho unikátnímu hudebnímu stylu.
Jako významný kapelník a dirigent vystupoval na předních světových pódiích a festivalech jako John F. Kennedy Center for the Performing Arts, Montreux Jazz Festival, North Sea Jazz Festival, Jazz at Lincoln Center, Montreal Jazz Festival, Umbria Jazz Festival, Monterey Jazz Festival a New Orleans Jazz Fest. Cyrus je absolventem vrcholných amerických hudebních institucí, včetně Peabody Preparatory a Walden School a jeho hudba je ukázkou disciplíny a respektu k prvotnímu vzdělávání, které ovlivnilo jeho současný sound.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture CYRUS CHESTNUT TRIO

Doporučené

Top