Detail info
Close

MODESTEP dj set

MODESTEP dj set

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Imagination Vám přináší headlinery loňského festivalu do pražské Roxy!

Modestep bude reprezentovat stejně tak jako na Imaginationu dvojice Tony a Josh (zpěvák a dj). Modestep, kteří si našli své místo mezi ikonami světové scény jako jsou Pendulum, The Prodigy či Skrillex jsou známí především pro svoje singly jako Another Day, Sunlight nebo Show Me A Sign a mnoho dalších. Jejich singl Feel Good je v roce 2011 okamžitě katapultoval mezi špičku scény elektronické hudby. Jejich klipy na serveru YouTube mají desítky milionů zhlédnutí. Popularitu, kterou si získali za tak krátkou dobu působení jak z řad fanoušků, tak ostatních producentů je opravdu obdivuhodná. Páteř tohoto uskupení tvoří bratři Tony a Josh a právě oni zahrají v pražské Roxy speciální dj set.

Samotní Modstep po loňské show na RfP prohlásili, že české publikum patří mezi nejlepší před kterým kdy hráli a na vystoupení v Praze se opět neskutečně těší! Modestep už 19.12.2014 v Praze, buďte u toho!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture MODESTEP dj set
Top