Detail info
Close

BILAL (USA)

BILAL (USA)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

BILAL V LISTOPADU POPRVÉ V PRAZE

Poprvé. Pozdě, ale přece. Sice to trvalo, ale ta nejdůležitější zpráva je, že ve středu 5. 11. se to konečně změní. To totiž Bilal i se svojí kapelou v Čechách konečně poprvé zahraje ve Futurum Music Baru.
Když se řekne Neo-Soul nebo Male RnB, mohla by se někomu rozjet alergie. Představa týpka, nastřelený gatě plný péra, kterak kvílí tklivou milostnou píseň. Falešnou, bez ohledu na jeho hlasový rozsah… No, tak nic podobného vám samozřejmě prezentovat nehodláme. Muzika, jakou dělá Bilal, se vás nepochybně dotkne. Jen ty partie budou od rozkroku nahoru. Pokud s vámi nepohne věc jako Little One, věnovaná jeho autistickému synovi, musíte být z betonu.
Bilal je na hudební scéně jako zjevení. Dělal s největšíma kalibrama - Common, Erykah Badu, Jay-Z, Beyoncé, Guru, J Dilla, Robert Glasper nebo The Roots a sbíral props jak na běžícím páse. Přesto od muziky málem utekl. To když do jeho slibně rozjeté kariéry šáhla labelová politika. Divoká a spontánní deska byla jak písek do soukolí hudebního průmyslu. K našemu štěstí ho ale ani takové zklamání nepoložilo a ve Futuru si Bilal se svojí kapelou ve středu 5. 11. konečně odbude svou českou premiéru. Jak černý princ na černém koni nám přiveze slunce v duši.

Black Prince BOOMBOX
BILAL + live band /USA/
Support: Android Asteroid
DJ Robot & Radimo
Mary C (Kruton, Radio Wave)
5.11.2014, Futurum Music Bar, Praha

www.facebook.com/OfficialBilalPage
www.boombox.cz  
http://futurum.musicbar.cz/
Oficiální FB událost  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BILAL (USA)
picture BILAL (USA)
Top