Detail info
Close

ALL STAR BALLET GALA

ALL STAR BALLET GALA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

UNITED BALLET ARTISTS Art without boundaries

Baletní elita opět v Praze! “Dance through Life… Live through Dance“
Summer Ballet Gala – Meeting of the Generations
Slavnostní představení Summer Ballet Gala je spjato se špičkovou virtuozitou. Na jedné straně mistrovské umění reprezentují osobnosti baletu zastupující prestižní světové scény a na druhé straně nastupující generace, talenti, kteří získávají zkušenosti.
Program večera nabízí klasická i současná díla mezinárodně uznávaných choreografů. Po hudební stránce jsou do programu zařazeny kromě klasiky
i atraktivní náměty z dílny legendárních představitelů šansonového žánru.
Hvězdy ■ Étoiles ■ Principal Dancers ■ Vítězové prestižních mezinárodních baletní soutěží:
Arianne Lafita International Guest Artist (Řím, Perm, Sofie) ■ Katja Khaniukova První sólistka baletu Národní opery Ukrajiny, Junior Soloist v Anglickém národním baletu ■ David Galstyan První sólista souboru Ballet du Capitole, Francie ■ Marian Walter První sólista baletu Státní opery v Berlíně ■Vittorio Galloro International Guest Artist (Řím, Perm, Sofie)
Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!
ZTP/P info: bezbariérový přístup zajištěn, pro vozíčkáře vyhrazena místa v Přízemí 15. řada za 350,- Kč bez další slevy, držitel průkazu ZTP/P a jedna osoba jako doprovod držitele průkazu ZTP/P se slevou na místa v cenové kategorii 690,- Kč (cena po slevě 350,- Kč) / Sleva je k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz - zvolte ji v nákupním košíku

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top