Detail info
Close

LET IT ROLL WINTER 2015

LET IT ROLL WINTER 2015

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Line up halové akce Let It Roll Winter 2015 Gridlok a DJ Marky

Line up únorového Let It Roll Winter 2015 doplní brazilská legenda Dj MARKY a neurofunkový producent GRIDLOK. Marky vystoupí jako special host na Viper Recordings stagi a Gridlok doplní line up Noisia Invites. Tímto je zahraniční line up zimního Let It Rollu kompletní.

Po třech letech navštíví Prahu věčně usměvavý, přátelský, spontánní a humorný, brazilský producent DJ Marky, legendární postava drum and bass scényPřijďte se podívat na Markyho úžasný um, zatančit na jeho nezaměnitelnou selekci a nechat si odkrvit zvednuté ruce, které za celou dobu jeho vystoupení nedáte dolů. Dj Marky vystoupí v rámci Viper Recordings stage na zimním Let It Rollu, jako special host.
Gridlok je producentem ze staré školy, čeká nás syrový taneční chaos plný emocí a nespoutané vášně v mistrovské formě a precizním zvukovém hávu. Gridlok patří mezi legendy neurofunku a je znám ze spolupráce s britským producentem Prolixem. Tato ikona amerického drumandbassu vystoupí jako special host na Noisia Invites stagi.

Souhrn zveřejněných účinkujících:
Noisia, Matrix & Futurebound, Friction, DJ Marky, The Upbeats, The Prototypes, Phace, Gridlok, Original Sin, Rockwell, Insideinfo, Dimension, Hybris

Oficiální webové stránky akce
Oficiální facebook fanpage
Facebook event

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture LET IT ROLL WINTER 2015
picture LET IT ROLL WINTER 2015
Top