Detail info
Close

KISSIN´ DYNAMITE (GER)

KISSIN´ DYNAMITE (GER)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

KISSIN’ DYNAMITE - v létě nová deska, na podzim turné. Se zastávkou i ve Zlíně!

Velká naděje německé hard ‘n’ heavy scény - tak se donedávna říkalo partě mladíků ze Švábska KISSIN’ DYNAMITE. Ovšem od r. 2008, kdy kapela vydala debutovou desku „Steel of Swabia“ (přičemž její zpěvák Hannes Braun měl pouhých 16 let!) se mnohé změnilo. Už na druhém albu jim vokály na titulní věc „Addicted to Metal“ ochotně nazpíval Udo Dirkschneider a kapela se z německy mluvících zemí dostala do světa. Díky chytlavosti, síle a energii byla třetí deska „Money, Sex & Power“ přijata i staršími a fanouškovská základna se začala neuvěřitelně rozrůstat.

Co víc, KISSIN’ DYNAMITE dovedou z pódia i pobavit a jejich koncerty se tak mění na divokou party! Jedna taková proběhne v pátek 3. října ve Zlíně, kde se kapela zastaví v Masters of Rock Café a to v rámci turné Megalomania Over Europe. „Megalomania“ - tak se jmenuje chystaná studiovka, která by se k fans měla dostat začátkem školního roku a kterou KISSIN’ DYNAMITE naživo představí i u nás - na jediném koncertě v Česku.

Jako host turné vystoupí duo rockerů UMC (ULTIMATE MUSIC COVERS), které s kytarou a bicími předělává popíkové hitparádové šlehy do bezesporu zajímavé heavy podoby.

Vstupenky na party s KISSIN’ DYNAMITE a UMC za zaváděcí cenu jsou v prodeji přímo zde!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture KISSIN´ DYNAMITE (GER)
picture KISSIN´ DYNAMITE (GER)
picture KISSIN´ DYNAMITE (GER)
Top