Detail info
Close

SDK.EUROPE 2014 - PARTY WEEKEND

SDK.EUROPE 2014 - PARTY WEEKEND

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

SDK.EUROPE 2014 zve na 11. ročník největšího letního tanečního mítinku v hip hopovém tancování na světě!

Od středy 2. července probíhají v Jedovnicích u Brna každý den tzv. battly - soutěže v jednotlivých disciplínách street dance. V pátek 4. července diváci uvidí unikátní šampionát b-boyz battle s Champion Sound a koncert Prago Union, Bena Cristovaa a Majka Spirita! Sobota 5. července od 15 hodin je naprostým vyvrcholením SDK! Tanečníky i diváky čeká World Battle Tour Final, kde se proti sobě utkají ty nejlepší světové týmy street dance!
Kromě českého týmu se zúčastní tanečníci z Ukrajiny, Ruska, Rumunska, Kazachstánu, Polska, Slovenska, Itálie, Holandska, Německa, ad. Tanečníci z jednotlivých zemí předvedou porotě nejdříve svoje unikátní choreografie a 8 nejlepších se pak utká v battlech, ze kterého vyjde vítěz. Kromě jedinečného programu světové úrovně na vás čekají ty nejlepší letní párty každý den!

Se vstupenkou SDK PARTY WEEKEND je možné zdarma přespat ve vlastním stanu v chráněné zóně areálu kempu Olšovec.

4.7.2014 / RED BULL TOUR BUS - TATO VSTUPENKA ZAHRNUJE:
finále breakdance battle s Champion Sound, koncert Prago Union, Ben Cristovao a Majk Spirit, velká after párty v párty stanu

5.7.2014 / WORLD BATTLE TOUR 2014
- TATO VSTUPENKA ZAHRNUJE:
světové finále tanečních battlů s exkluzivní show, největší závěrečená SDK after párty v párty stanu

4.-5.7.2014 / SDK PARTY WEEKEND
- TATO VSTUPENKA ZAHRNUJE:
finále breakdance battle s Champion Sound, koncert Prago Union, Ben Cristovao a Majk Spirit, velká after párty v párty stanu, světové finále tanečních battlů s exkluzivní show, největší závěrečná SDK after párty v párty stanu, místo na stan ZDARMA

www.sdkeurope.com

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SDK.EUROPE 2014 - PARTY WEEKEND
Top