Detail info
Close

BENÁTSKÁ! 2014: TOI TOI CAMP

BENÁTSKÁ! 2014: TOI TOI CAMP

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

TOI TOI Camp – nová dimenze ubytování na festivalech. Benátská noc 2014 / Areál Vesec-Liberec 

Velkokapacitní festivalové městečko TOI TOI Camp, které nemá v rámci českých festivalů obdoby, realizuje společnost TOI TOI. Samozřejmostí jsou čisté a vybavené toalety, sprchy s teplou vodou, 24-hodinová recepce, osobní trezory, půjčovna sportovního náčiní nebo hřiště a nově také velkokapacitní restaurace a kavárna. Většina služeb kempu bude v provozu non-stop. Areál kempu je pouze pro jeho návštěvníky, oplocen a trvale chráněn bezpečnostní agenturou. 

Ubytování se pohybuje v několika cenových kategoriích, dle délky a typu pobytu. Novou kategorií je možnost parkování vašeho vozu v kempu přímo u stanu a možnost parkovat v dochozí vzdálenosti kempu jen pro ubytované, ostatní musí své vozy nechat na odstavných parkovištích u Tipsport Arény. 

Vstupenky do kempu jsou k dostání výhradně v síti Ticketportal a vstupenka je platná pouze společně se vstupenkou na festival. Kapacita kempu je až 7.000 osob.

Provozní doba TOI TOI Camp zahájí provoz ve čtvrtek 24.7.2014 ve 14:00 a skončí v pondělí 28.7.2012 v 10:00. Recepce kempu bude k dispozici nepřetržitě od čtvrtečního odpoledne do pondělního rána. Během pondělního provozu budou některé služby omezeny.  

Ubytování od čtvrtka do neděle (12:00): 350 CZK/os
Ubytování od čtvrtka do pondělí (10:00): 450 CZK/os
Auto v areálu kempu přímo u stanu: 300 CZK/osobní vůz (s autem nelze jezdit po celou dobu ubytování)
Auto na parkovišti vedle kempu 150 CZK/osobní vůz
Karavan 1500/ks (s karavanem nelze jezdit po celou dobu ubytování)

Prosíme, kupujte ubytování a parkování v předprodeji, urychlíte vaše odbavení na místě!

www.toitoicamp.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top