Detail info
Close

FLYBOARDING u Prahy

FLYBOARDING u Prahy

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Sen o létání se stal skutečností, přidejte si k tomu pocit skákajícího delfína a máte z toho FLYBOARD!!!

FLYBOARDING je žhavou novinkou v oblasti extrémních vodních sportů. Ať už chcete vystřelit jako raketa až 9 m vysoko, plavat jako delfín nebo si prostě vyzkoušet něco nového, jste tu správně! Jízda (nebo spíše let) na Flyboardu je zážitek jako žádný jiný.
Chcete se cítit jako Superman? Nyní jste o krok blíž k létání!! Nabízíme osobní trénink vedený zkušenými instruktory. Většina lidí ovládne létání během několika zábavných minut! Tak na co čekáte?? Pojďte do toho!!! Skvělý adrenalinový zážitek je tady - FLYBOARD!!!
Naučit se létat na Flyboardu je mnohem jednodušší, než si možná myslíte. Většina lidí umí létat během prvních 5-10 minut. Zaleží na vaší stabilitě. Určitou výhodou jsou zkušenosti z wakeboardu, snowboardu, vodních lyží atd. Samozřejmě to není podmínkou.
Po 15 minutách bezpečně zvládnete základy ovládání a budete mít dobrou kontrolu nad svými pohyby nad vodou. Ti se skvělou rovnováhu se učí rychleji, ale létání na Flyboardu je dobrá zábava pro každého.

Voucher 30 minut flyboardingu: 1 osoba / 30 minut (20 minut letu + 10 minut instruktáž)
Voucher platí 1 rok od data nákupu. Termín lekce po dohodě, kontakt: info@flyboards.cz / +420 721 192 760  

Základní lekce obnáší:
výuku na suchu s instruktorem v délce 10 minut
zapůjčení veškerého potřebného vybavení (neoprén, helma, vesta)
zapůjčení vodního skůtru
zapůjčení flyboardu
pojištění

www.flyboards.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top