Detail info
Close

R. Balzar Trio/ R. Fraš Q. feat. Antonio Farao

R. Balzar Trio/ R. Fraš Q. feat. Antonio Farao

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JAZZFESTBRNO 2014
30. 3. 2014, 19:30, Fléda, Brno
www.jazzfestbrno.cz  

Robert Balzar Trio (CZ)
Robert Balzar – kontrabas, Jiří Levíček – klavír, Jiří Slavíček – bicí

Stálice porevolučního českého jazzu, trio ostříleného kontrabasisty Roberta Balzara, vzniklo v roce 1996 a od té doby nahrálo pět ceněných a oceněných autorských alb. Tvůrčí spolupráce s legendou jazzové kytary Johnem Abercrombiem vyústila ve společné natáčení alba Tales v roce 2008. Nejnovější deska Discover Who We Are už dává prostor brněnskému rodákovi Jiřímu Levíčkovi, jenž na postu klavíristy vystřídal dlouhodobého člena tria Stanislava Máchu.

Rostislav Fraš Quartet featuring Antonio Farao (CZ/SK/ITA)

Rostislav Fraš – saxofony, Antonio Farao – piano, Tomáš Baroš – kontrabas, Peter Solárik – bicí

Všestranný saxofonista a skladatel Rostislav Fraš působí na pražské jazzové scéně. Nový Frašův mezinárodní projekt doplní speciální host – italský pianista světového jména Antonio Farao, který patří nejen ke špici evropské jazzové hudby. V roce 2013 vydal Farao své nejnovější CD Evan s Joem Lovanem, Irou Colemanem a Jackem DeJohnettem. Na kontrabas doprovází oba frontmany fenomenální Tomáš Baroš a na bicí výtečný Peter Solárik. Tato sestava představí převážně vlastní Frašovy a Faraovy skladby.

Zpět na program JAZZFESTBRNO 2014

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top