Detail info
Close

GAMMA RAY (GER), RHAPSODY OF FIRE (ITA)

GAMMA RAY (GER), RHAPSODY OF FIRE (ITA)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Nadcházející jaro začne s GAMMA RAY a RHAPSODY OF FIRE v Praze a ve Zlíně!

Jedna z nejvýznamnějších skupin německé heavy metalové scény, kapela kolem Kaie Hansena, dokončí to, co začala našlapaným maxisinglem „Master of Confusion“. A svou novou desku „Empire of the Undead“ přiveze i k nám. GAMMA RAY se přesně rok po své velkolepé show v rámci Hellish Rock Tour - Part II vrátí do naší republiky.
První jarní den, 20. března, do pražské Retro Music Hall a den na to 21. 3. 2014 zahraje ve zlínském Masters of Rock Café. GAMMA RAY ani tentokrát nejedou sami - jako host je doprovodí oblíbená squadra italiana vedená Alexem Staropoli RHAPSODY OF FIRE. Album „Dark Wings of Steel“ jí vyšlo na konci listopadu a fandové symphonic epic metalu si tentokrát přišli na své. Už podesáté.

Udělejte si čas 20. nebo 21. března na dvojitou dávku live metalu a vstupenku si pořiďte přímo zde nebo na našich prodejních místech!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture GAMMA RAY (GER), RHAPSODY OF FIRE (ITA)
picture GAMMA RAY (GER), RHAPSODY OF FIRE (ITA)
Top