Detail info
Close

PETR KOLÁŘ s kapelou, Valečov

PETR KOLÁŘ s kapelou, Valečov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Několikanásobný stříbrný slavík Petr Kolář a jeho největší hity na hradu Valečov.
Petr Kolář

vystudoval LŠU na bicí, navštěvoval hodiny zpěvu u profesorky Lídy Nopové a od 18 let zpíval s řadou rockových kapel a věnoval se nejrůznějším hudebním projektům v nahrávacích studiích.
Rokem 1993 pro něj začalo velice plodné období, především na poli muzikálovém, s rolemi v muzikálech Dracula, Vlasy, Hamlet, Johanka z Arku, Krysař, Galileo, Excalibur a Tři mušketýři.
Od roku 1995 zpíval se skupinou Precedens, s níž vydal album LaLaLá (1997) a Držhudbu (2002). Spolupracoval s Lucií Bílou, Karlem Gottem, skladatel Karel Svoboda jej požádal o nazpívání písně "Ještě že tě lásko mám", s Peterem Dvorským, Evou Urbanovou, Danielem Landou, Danielem Hůlkou a dalšími. Roku 1999 vydal první sólové album Mackie Messer.
Další velký zlom pro něj nastal v roce 2002, kdy přijal post frontmana u metalovéhu Arakainu. S ním vydal alba Metalmorfoza (2003) a Warning (2005).
V roce 2004 nazpíval duet s Leonou Machálkovou "Den, kdy se vrátí láska" pro seriál TV Nova Pojišťovna štěstí - píseň se stala megahitem. V říjnu 2005 vydal Album - jeho první regulérní sólové album s původními písněmi, s hity jako "Vyznání" nebo "Jsi volná". Následující album Bez křídel (2007) bylo oceněno Zlatou a poté Double platinovou deskou.
V letech 2009-2010 představil projekt Akustické turné, s novým zpracováním jeho písní, jež dalo vyniknout Petrovu výjimečnému hlasu. Poslední CD je z roku 2011 "Čas nás naučí".

Vstupenky můžete zakoupit a vytisknout též on-line - HOMEtickets!!

sledujte VALEČOVSKÉ KULTURNÍ LÉTO!

ZTP/P info:
vozíčkáři se slevou 50%, bezbariérový přístup ANO
držitelé průkazu ZTP/P a jedna osoba jako doprovod se slevou 50%
rezervace vstupenek ZTP/P:
+420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top