Detail info
Close

FANTOM OPERY

FANTOM OPERY

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ SVĚTOVÝ MUZIKÁL VŠECH DOB OPĚT V PRAZE!
Dr. František Janeček ve spolupráci s Really Useful Group uvádí
MUZIKÁL ANDREW LLOYD WEBBER - FANTOM OPERY

Dramatický příběh, skvělé pěvecké výkony, oslnivé kostýmy a monumentální scénografie nabitá zázraky moderních technologií - to vše je muzikál FANTOM OPERY - nenechte si jej ujít!
FOTO Z PŘEDSTAVENÍ FANTOM OPERY

Po veleúspěšných sériích v letech 2013-2016 a 2018-2019 se FANTOM OPERY vrací na jeviště Goja Music Hall.
Světová premiéra proběhla 27.9.1986 v Her Majesty’s Theatre v Londýně a zde se dodnes uvádí! Dva roky poté byl muzikál uveden na Broadwayi, kde ho diváci mohou stále vidět. Drží tak prvenství jako nejdéle nepřetržitě uváděný titul Broadwaye.
Nejznámější je romantický duet Christiny a Raula All I Ask Of You, ústřední duet The Phantom of the Opera, árie Fantoma Music of the Night či sbor Masquerade.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit a vytisknout online přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!


The Phantom of the Opera at the Royal Albert Hall, 01.07.2014

VAŠE POUKAZY COVID-19 - muzikál Čarodějka 2020
Nezapomeňte na Vaše Poukazy Covid-19! Právě tyto Poukazy za neuskutečněná představení muzikálu Čarodějka můžete nyní použít na muzikál Fantom opery. Je to jednoduché, jen si vyberete vstupenky a zaplatíte je Poukazem. Vše online na ticketportal.cz i na prodejních místech Ticketportal.
podrobný návod zde

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top