Detail info
Close

ADAM MIŠÍK, JOHNY MACHETTE, VOXEL Tour 2013

ADAM MIŠÍK, JOHNY MACHETTE, VOXEL Tour 2013

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Adam Mišík, Johny Machette a Voxel Tour 2013

Společná tour mladých hvězd! Johny Machette, Adam Mišík a Voxel jsou nová jména na české hudební scéně, které spojují miliony shlédnutí klipů na Youtube, tisíce fanoušků na Facebooku či Twitteru a v neposlední řadě plánované debutové desky, které všem třem umělcům vyjdou v následujících měsících.
Nyní mají společné i velké republikové turné, na které se vydávají v polovině října. “Poslat spolu Adama, Johnyho a Voxela na turné je experiment, kterému ale hodně věříme. Každý z nich zastupuje trošku jiný hudební žánr. Johny Machette nový směr hip hopu ala Macklemore, Adamova tvorba je ve znamení moderního popu a Voxel osciluje na pomezí popu a folku. Přesto, nebo spíše právě proto si myslíme, že společná šňůra bude mít úspěch,”míní Antonín Milata z vydavatelství RedHead Music, které všechny tři umělce zastupuje.
“Každý koncert bude rozmanitý. Všichni tři mají mladé a otevřeně myslící fanoušky, ti se navíc můžou těšit i na autogramiády po každém koncertu,”připomíná Milata a dodává, že právě kvůli mladým fanouškům připravili pořadatelé turné jednu specialitu: “Rodičovskému doprovodu nabízíme vstup na koncerty zdarma. Chceme, aby si koncerty mohli užít vážně všichni fanoušci, i ti mladšího věku, které by rodiče samotné nepustili.”

Pro rodiče jako doprovod je vstup zdarma!!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ADAM MIŠÍK, JOHNY MACHETTE, VOXEL Tour 2013
Top