Detail info
Close

HOSPITALITY

HOSPITALITY

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

HOSPITALITY
22/11/2013
Výstaviště Expo - Křižíkův pavilon B
Praha 7 - Holešovice

Jedno z nejúspěšnějších současných drum and bassových vydavatelství Hospital Records se znovu vrací do České republiky. Dne 22. 11. 2013 proběhne další díl Hospitality Prague, na které se představí přední jména tohoto legendárního labelu.

Mezi hlavní taháky rozhodně patří talentovaní Camo & Krooked, kteří se u nás těší veliké oblibě. Jako další headliner se představí legenda převážně mainstreamového drum and bassu High Contrast. jeden z nejvyhledávanějších DJs na světové scéně. Fred V & Grafix, rodící se hvězdy, které si vzal pod svá křídla sám majitel labelu Tony Coleman, jsou dalšími headlinery listopadové HOSPITALITY PRAGUE stejně jako brazilský producent S.P.Y . Tom Mundell aka Metrik uzavírá hvězdně nabitý line up listopadové Hospitality. Jeho euforické mixy trhají parkety, o čemž jsme se letos mohli přesvědčit na lednovém DNB Rodeu.

Souhrn zveřejněných účinkujících a časový line-up:
Camo & Krooked, High Contrast, Fred V & Grafix, S.P.Y, Metrik, MC Wrec, Bifidus Aktif & Anakin, Akira & Rudeboy, Blofeld & Theya

Více o HOSPITALITY zde!

Oficiální webové stránky akce  
Facebook event

POZOR, ZMĚNA MÍSTA KONÁNÍ - více ZDE!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture HOSPITALITY
picture HOSPITALITY
Top