Detail info
Close

PIXIES / USA

PIXIES / USA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Slavní Pixies vystoupí ve Forum Karlín

PIXIES OHLAŠUJÍ NOVÉ ALBUM, OFICIÁLNĚ VÍTAJÍ V KAPELE HRÁČKU NA BASOVOU KYTARU PAZ LENCHANTIN A OZNAMUJÍ TERMÍNY SVĚTOVÉHO TURNÉ, JEHOŽ JEDNOU ZE ZASTÁVEK BUDE I KONCERT 17. LISTOPADU V PRAŽSKÉM FÓRU KARLÍN.

Pixies oznamují, že jejich druhé album po “znovusjednocení" nazvané Head Carrier vyjde 30. září (Pixies Music/[PIAS]). Dvanáctiskladbovou kolekci jedinečného sluchového koktejlu surrealismu, psychedelie, disonance a surf rocku kapely produkoval Tom Dalgety (Killing Joke, Royal Blood) a byla od poloviny letošního února do poloviny března nahrána v londýnském studiu Rak Studios. Fanoušci si budou moci novou hudbu poprvé vyslechnout prostřednictvím předobjednávky alba a následným odemknutím okamžitého downloadu prvního singlu Um Chagga Lagga. Album s originálním obalem dlouhodobého uměleckého ředitele skupiny, legendárního Vaughana Olivera, bude k dispozici v různých formátech a může být nyní předobjednáno. Speciální limitovaný deluxe box set alba Head Carrier bude exkluzivně k dispozici na Pixiesmusic.com a bude obsahovat CD, album na heavy-weight/180 gramovém černém vinylu a 24stránkový buklet v nadměrné velikosti s texty písniček a asociativním originálním výtvarným dílem Vaughana Olivera. Jen na webových stránkách skupiny bude také k dostání speciální balíček, který obsahuje deluxe box set, speciální tričko a speciální plakát obalu velikosti gramodesky 12 x 12 palců.

K
apela ve stálé sestavě Pixies - Black Francis, Joey Santiago a David Lovering – navíc oficiálně vítá baskytaristku Paz Lenchantin. Lenchantin je baskytaristkou kapely na koncertech od ledna 2014 a hrála nedílnou roli v nahrávání Head Carrier. Její vyklidněný a snový soprán můžete slyšet jako hlavní vokál ve skladbě All I Think About Now.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture PIXIES / USA
Top