Detail info
Close

BENÁTSKÁ NOC 2013: TOI TOI CAMP

BENÁTSKÁ NOC 2013: TOI TOI CAMP

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

TOI TOI Camp – nová dimenze ubytování na festivalech. Letos již potřetí na Benátské noci.

Základní informace
Stejně jako vloni i letos budou návštěvníci festivalu Benátská noc ubytováni v jedinečném velkokapacitním festivalovém městečku - v TOI TOI Campu, stanovém areálu, který na českých festivalech nemá obdoby. Realizuje jej společnost TOI TOI. Samozřejmostí jsou čisté a vybavené toalety, sprchy s teplou vodou, ale také například osobní trezory, půjčovna sportovního náčiní, prodej festivalových potřeb nebo velkokapacitní restaurace a kavárna. Většina služeb kempu bude v provozu non-stop. Důležitou informací také je, že celý areál TOI TOI Campu je uzavřen pouze pro jeho návštěvníky, oplocen a trvale chráněn bezpečnostní agenturou.

Novinkou letošního roku je 30 exklusivních míst pro karavany a obytné vozy.

Výrazná sleva při včasném nákupu
Pokud si ubytování v TOI TOI Campu zakoupíte v první vlně, ušetříte oproti konečné ceně až třetinu vašich peněz. Aktuální cena za ubytování na tři noci je 250 CZK, kterou v červnu zvedneme na 350 CZK. Cena je jednotná za osobu, bez rozdílu zda-li přijedete se stanem nebo jako spolubydlící nebo třeba jen tak pod širák...
Cena za karavan se v průběhu předprodeje nemění, až do vyprodání kapacity je 1500 CZK / vůz. Cena obsahuje vstup pro max. 2 osoby.

Vstupenky do kempu jsou platné pouze společně se vstupenkou na festival. Kapacita kempu je až 7.000 osob.

Provozní doba

TOI TOI Camp zahájí provoz ve čtvrtek 25.7.2013 ve 14:00 a skončí v neděli 28.7.2013 v 16:00. Po skončení však mohou návštěvníci kempu na místě setrvat až do pondělí, drtivá většina služeb TOI TOI Campu však bude výrazně omezena.

Více informací na:
www.toitoicamp.cz
www.benatskanoc.cz  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top