Detail info
Close

METALGATE CZECH DEATH FEST 2013

METALGATE CZECH DEATH FEST 2013

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MetalGate Czech Death Fest 2013 – domácí metalová veselice opět na scéně

Třetí červnový víkend, tedy v pátek 14. a v sobotu 15. června 2013, se uskuteční již popáté unikátní přehlídka českého a slovenského metalu, letní open air festival MetalGate Czech Death Fest 2013. Těšit se můžete na dva dny napěchované heavy metalem až po okraj kde jinde než v příjemném a user-friendly prostředí Autocampu Brodský v Červeném Kostelci.
Stejně jako v případě minulého ročníku se festivalová dramaturgie sestává z kapel převážně tuzemského ražení, několika zahraničních hostů a dvou headlinerů. Celkem tedy opět 30 kapel. Zachována byla též stylová různorodost, což znamená, že kromě death a grindového běsnění budou na pořadu dne i exkurze do jiných metalových subžánrů, od blacku přes folk metal a metalcore po doom. Začátek pátečního dění je plánován na 15:00. V sobotu začínáme od 10:00.

Předprodej vstupenek již běží.

Veškeré informace o čtvrtém ročníku MetalGate Czech Death Fest najdete na oficiálním festivalovém webu www.czechdeathfest.cz.

Těšíme se na Vás!

www.metalgate.cz
www.tortharry.com  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture METALGATE CZECH DEATH FEST 2013
Top