Detail info
Close

ROCKOVÁ OSTRAVA!!! 2013

ROCKOVÁ OSTRAVA!!! 2013

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

2. ročník festivalu ROCKOVÁ OSTRAVA se uskuteční dne 17. 8. 2013 v Dolní oblasti VÍTKOVIC a diváci se mohou těšit na zajímavý program. Jsou potvrzeny kapely CITRON – po 25 letech od vydání CD Radegast ho kompletně skupina zahraje v Ostravě, KISS FOREVER BAND z Maďarska – hodnocena jako nejlepší revival na světě, TITANIC – brněnská legenda, která v Ostravě bude křtít nové CD, JORN – vynikající norský hardrockový zpěvák, který se do Ostravy velice těší, DOGA – v letošním roce oslaví 25 let od svého založení, MALIGNANT TUMOUR – půjde o jediný koncert této kapely v Ostravě v letošním roce, SILENT VOICES – finská formace poprvé v Ostravě s klávesistou Henrikem Klingbergem ze skupiny SONATA ARCTICA, WITCH HAMMER – mladí dravci z Jablunkova, DRINGS AFTER – ochutnávka toho nejlepšího z rockové klasiky, WISDOM – možné velké překvapení festivalu z Maďarska, TIM RIPPER OWENS – bývalý zpěvák skupiny JUDAS PRIEST, který se do ČR vrací po roce na jediný koncert v Ostravě, DESTRUCTION – oslaví 30 let výročí od svého vzniku a hlavní hvězdou bude KREATOR – německá legenda, který v Ostravě naposledy vystoupila před 18-ti lety.

STANDARD TICKET: 390,- Kč do 16. 8. 2013, na místě 600,- Kč
PARKING TICKET: 75,- Kč, na místě 100,- Kč
V.I.P. TICKET: 990,- Kč, na místě 2 000,- Kč, - zahrnuje parkovné, občerstvení, upomínkový předmět festivalu, okouzlující pohled na scénu
Info pro ZTP/P: 195,- Kč + doprovod zdarma
Děti do 140 cm mají vstup zdarma

www.rockovaostrava.cz
www.facebook.com/RockovaOstrava

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top