Detail info
Close

FIAT TRIPLE X

FIAT TRIPLE X

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

POZOR: ZMĚNA KONÁNÍ AKCE - PLOCHODRÁŽNÍ STADION MARKÉTA

FMX Gladiator Games uvádí FIAT TRIPLE X
Speciální host: KABÁT

FMX Gladiator Games uvádí FIAT TRIPLE X. Akce, která nemá v České republice obdoby. Marek Rejman a Zdeněk Fusek provedou kaskadérský skok se sériovým vozem FIAT Punto stejně jako na loňském ročníku se speciálně postaveným dopadem pro FMX. Tentokrát se však bude jednat o výrazně větší a nebezpečnější počin. Skok na 20 metrů vysokou věž (zhruba 7 pater vysoký panelák) znamená rozjezd na odrazovou rampu rychlostí přes 100 km/h a pro posádku velký risk. Jakmile bude Fiat Punto ve vzduchu, skok už nepůjde nijak ovlivnit. V případě, že minou dopadovou plochu, čeká je pád do 20 metrové propasti. Pokud se podaří přistát na plošině, posádku čeká ještě skok zpět na zem. „Zda bude přistání měkké či tvrdé záleží jen na přípravě celého teamu a také na štěstí“, dodává Marek Rejman.

Fiat Punto opět nebude nijak upravený, jedná se o běžný sériový vůz, pouze s vyztuženými tlumiči a rámem pro případ převrácení. Úpravou neprošel výkon motoru!

Dalšími X v programu budou pokusy jezdců na motorce a sněžném skůtru o salto s přistáním na plošině věže. Jezdcem na motorce bude několikanásobný medailista z X Games, Švéd Daniel Bodin a na skůtru mu bude sekundovat neméně slavný a úspěšný Caleb Moore z USA.

Moderátorem akce bude již tradičně Leoš Mareš. Fanoušci skupiny KABÁT se zase můžou těšit na 80 minutová gig této nejúspěšnější kapely posledních let u nás. Kabát odehraje letní festivalový set v plném rozsahu, velikosti, a s veškerými světelnými a pyro efekty!

www.FMXGLADIATORGAMES.com 
www.facebook.com/#!/FMX.Gladiator.Games

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture FIAT TRIPLE X
Top