Detail info
Close

LACUNA COIL (IT) & Battlecross, Huntress, Škwor

LACUNA COIL (IT) & Battlecross, Huntress, Škwor

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ticketportal.cz in English version

Lacuna Coil (IT) a hosté
Battlecross (USA), Huntress (USA), Škwor (CZE)

LACUNA COIL VÁM ROZPROUDÍ KREV!

KV Arena si pro fanoušky pořádně tvrdé muziky připravila večerní hudební festival, na němž jako hlavní hvězda vystoupí italská kapela Lacuna Coil. S Lacuna Coil uvidíte také dvě americké skupiny Battlecross a Huntress. Celou akci odstartuje tuzemská kapela Škwor.
Lacuna Coil je kapela původem z Itálie, známá výjimečným hudebním stylem na pomezí gothic a klasického metalu. Sestavu tvoří šestice hudebníků, v jejichž čele stojí charismatická zpěvačka Cristina Scabbia a Andrea Ferro, dalšími členy jsou kytarista Cristiano Migliore, druhý kytarista Marco Biazzi, baskytarista Marco Coti Zelati a bubeník Cristiano Mozzati.
Lacuna Coil působí na hudební scéně od roku 1994 a letos tak slaví kulaté dvacáté výročí. Na kontě má přes 2 miliony prodaných desek. V roce 1999 vydala debutové album In A Reverie, následovala alba Unleashed Memories (2001), Comalies (2002), Karmacode (2006), Shallow Life (2009), Dark Adrenaline (2012). Posledním a aktuálním albem je Broken Crown Halo, které je žhavou novinkou, neboť vyšlo teprve 31. března 2014.
www.lacunacoil.it
Lacuna Coil – I Forgive (But I Won´t Forget Your Name):
https://www.youtube.com/watch?v=lyl4EinZsMY

VSTUPENKY NA STÁNÍ
Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

ZTP/P info:

Sleva pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a jednu osobu jako doprovod držitele průkazu ZTP/P - cena po slevě 250 Kč. Sleva je k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz - slevu zvolte v NÁKUPNÍM KOŠÍKU.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture LACUNA COIL (IT) & Battlecross, Huntress, Škwor
picture LACUNA COIL (IT) & Battlecross, Huntress, Škwor
picture LACUNA COIL (IT) & Battlecross, Huntress, Škwor
picture LACUNA COIL (IT) & Battlecross, Huntress, Škwor
Top