Detail info
Close

Muzikál Romeo a Julie

Muzikál Romeo a Julie

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Světový muzikál dobývá Prahu, premiéra 25. září ve Forum Karlín

Romeo a Julie - láska, která zemřela, aby žila věčně! Muzikál Romeo a Julie Gérarda Presgurvica patří mezi nejslavnější světové muzikály. Premiéra se uskutečnila v Paříži v roce 2001. Muzikál byl dále uváděn například ve Švýcarsku, Kanadě, Anglii, Japonsku, Číně, velkého úspěchu se dostalo v Soulu, Budapešti a v Moskvě. Muzikál Romeo a Julie nadchl miliony diváků po celém světě. Od září můžete navštívit muzikál v pražských prostorách Forum Karlín. Nejlepší místa jsou právě v prodeji!

Autor hudby: Gérard Presgurvic
Režie a choreografie: Libor Vaculík
České texty: Jan Fischer
Scéna: Martin Černý
Kostýmy: Roman Šolc

Obsazení muzikálu: Bára Basiková, Leona Machálková, Petr Kolář, Kamil Střihavka, Jitka Čvančarová, Radka Fišarová, David Uličník, Zbyněk Fric, Tomáš Savka, Iva Marešová, Tomáš Beroun, Tomáš Trapl, Michael Kluch, Robert Jícha, Vlaďka Skalová, Andrea Gabrišová, Jana Musilová, Lucia Jagerčíková, Štěpán Klouček, Peter Pecha, Martin Šemík, Tereza Hálová, Jana Zenáhlíková, Tereza Navrátilová, Vojtěch Drahokoupil, Marek Kolář, Petr Ryšavý, Aleš Slanina, Tomáš Hundža, Milan Malinovsky, Oldřich Smysl, Martin Bujárek, Luboš Goby, Jakub Šlégr a další…

Současné stránky muzikálu jsou vzhledem k organizačním změnám nedostupné, budou spuštěny opět za 14 dní, tedy kolem 18.12.2015.
Pro kontaktování pořadatele se obracejte na telefonní číslo +421903469745. Děkujeme.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top