Detail info
Close

Sanremo Junior CZ 2017

Sanremo Junior CZ 2017

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Celkem 13 finalistů postoupilo koncem roku do finále dětské pěvecké soutěže Sanremo Junior CZ. Výběr probíhal v několika kolech a jak říká sama Leona Machálková, která byla jednou z poroty “Nebylo to vůbec jednoduché". Sanremo Junior je prestižní pěvecká soutěž, která dětem nabízí mimořádné zážitkové zkušenosti a laskavý profesionální přístup. Je úžasné sledovat, kolik nadaných zpěváků u nás v současné době vyrůstá…”
Těchto 13 dětí během ledna a února čekají veké přípravy na finálový večer Sanremo Junior CZ. Během večera vystoupí nejen se svou soutěžní písní , ale čekají je i duety a společné písně. To vše za doprovodu Bon Art Pops Orchestra, který je složen výhradně z žen. Na finálovém večeru Sanremo Junior CZ se orchestr sejde v obsazení big bandu doplněný dřevěnými dechovými nástroji, kompletními smyčci, rozšířenou rytmickou sekcí a bude hrát pod taktovkou jediného muže a tím je velmi zkušený a sympatický dirigent Martin Hybler.

Celým večerem bude provázet Jan Čenský.

Během finálového večera, který se uskuteční 22. února od 18:00 v pražském divadle Hybernia vybere odborná porota jediného vítěze. V odborné porotě zasednou Libor Pešek, Leona Machálková, Jitka Zelenková, Jaroslav Svěcený, Janis Sidovský, Lukáš Sommer, Michaela A. Dobrovolná, Radim Schwab, Milan Wolf, Lenka Vinická, Michael Kocáb, Paolo Alberti, Hana Petřinová, Andrea Tögel Kalivodová. Vítěz pak pojede první květnový týdnen reprezentovat Českou republiku do italského lázeňského města Sanremo, v jedné z nejprestižnějších mezinárodních dětských soutěží pro zpěváky a zpěvačky ve věku 6–15 let, kteří vystoupí s vybranou písní za doprovodu živého 39 členného
orchestru a utkají se se zpěváky z dalších zemí.

www.sanremojunior.cz  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Sanremo Junior CZ 2017
Top